Om Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no

Per-Erik Skramstad

Jeg har siden 2006 arbeidet som konsulent innen webkommunikasjon med store og små kunder. Jobbsidene mine finner du på Webkommunikasjon.no.

Jeg har lang erfaring med å bygge opp og administrere nettsteder, Facebook-sider, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering. Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Mine største (og mest lærerike) prosjekt er de egenutviklede nettstedene Gravgaver.no, Wagneropera.net og Korrekturavdelingen.no. På Golfprofiler.no legger jeg ut bilder av golfspillere og på Svanesang.no blant annet bilder av fugler.

Sicilia og Gotland er to av mine lidenskaper. Mine bilder fra Gotland finner du på Gravgaver.no og mine bilder fra Sicilia finner du på Wondersofsicily.com.

 

Den tofløyete trappen til Villa Palagonia, en stor barokk villa i byen Bagheria på Sicilia. Bildet er tatt under et av mine mange opphold på Sicilia. Her kan du se flere bilder fra denne «eventyrvillaen», som den er blitt kalt. Rundt hagen går det en mur med over hundre mer eller mindre groteske statuer. Disse har gjort at villaen har fått navnet Monstrenes villa.

 

Foto er viktig i flere av prosjektene mine. Her er noen eksempler på bilder jeg har tatt:

Romansk krusifiks fra Hall kirke (1100 – tidlig 1200-tall), nå i Gotlands Museum.

 

Beskjæringens betydning. Fra Vigelandsparken.

 

Påskeprosesjonene på Sicilia er et kapittel for seg.

 

Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, kundebehandling, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om søkemotoroptimalisering og webdesign. Men nettstedets suksess er først og fremst at det dekker et stort behov og har et solid innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt (private) referanseprosjekt.

Wagneropera.net er et nettsted om komponisten Richard Wagner. Her finner du intervjuer, anmeldelser og diverse informasjon om Wagner- relaterte emner. Jeg blogger i ny og ne på Svanesang.no.

 

Selvportrett utenfor Metropolitan Museum of Art i New York.

 

Arbeidet jeg har gjort for andre, har variert fra enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, rådgivning, søkemotoroptimalisering, Google Ads-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har både store og små kunder, som for eksempel kunstnerne bak Gjenskinn gravminne. Andre jeg har jobbet for, er Teres Medical Group (Colosseumklinikken etc.), Volvat, Aleris, Hurtigruten, Spitsbergen Travel, Element Logic, Cosmo Clinic, Storebrand etc.