Om Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no

Per-Erik Skramstad

Jeg har lang erfaring med å administrere nettsteder, Facebook-sider, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering. Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Mine største (og mest lærerike) prosjekt er de egenutviklede nettstedene Gravgaver.no, Wagneropera.net og Korrekturavdelingen.no. På Golfprofiler.no legger jeg ut bilder av golfspillere og på Svanesang.no blant annet bilder av fugler.

Sicilia og Gotland er to av mine lidenskaper. Mine bilder fra Gotland finner du på Gravgaver.no og mine bilder fra Sicilia finner du på Wondersofsicily.com.

Wagneropera.net er et nettsted med intervjuer og mye informasjon om operakomponisten Richard Wagner.

Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, kundebehandling, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om søkemotoroptimalisering og webdesign. Men nettstedets suksess er først og fremst at det dekker et stort behov og har et solid innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt (private) referanseprosjekt.

Jeg blogger i ny og ne på Svanesang.no har et par nisjeblogger som oppdateres med ujevne mellomrom.

Arbeidet jeg har gjort for andre, har variert fra enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, rådgivning, søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har både store og små kunder, som for eksempel kunstnerne bak Gjenskinn gravminne. Andre jeg har jobbet for, er Teres Medical Group (Colosseumklinikken etc.), Volvat, Aleris, Hurtigruten, Spitsbergen Travel, Element Logic, Cosmo Clinic, Storebrand etc.